Loading...
Om mig2019-09-10T09:56:34+00:00

Lidt om mig

Jeg har selv levet med købemani i mange år. Jeg har levet med smerten over den dårlige økonomi, over løgnene, der dækkede over mine mange impulskøb og oplevet at falde i igen og igen. Men jeg har også fundet en vej ud. Hvilket på mange måder har handlet om at slippe idéen om at jeg skal være bedre, smukkere, klogere end den jeg i virkeligheden er.

Jeg tror på, at købemanien kalder på at vi lytter dybt, medfølende og nysgerrigt ind bag ved impulsen. For hvad shopper vi i virkeligheden for? Jeg har selv erfaret at min egen afhængighed dybest set er en vejviser, min indre guide til et mere kærligt og helt liv – når jeg lytter, favner og tør gå med det, som impulsen i virkeligheden kalder på.

Min faglige baggrund

Jeg har specialiseret mig i købemani blandt andet hos April Benson (Shopaholicnomore). Desuden trækker jeg på og er blandt andre inspireret af Mary O’Malley, Gabor Maté, Christina Grof og John Dupuy. Jeg certificeret mindfulnessintruktør, og har mange års erfaring med at arbejde med mennesker individuelt og også at facilitere helingsprocesser i grupper. Lige nu er jeg ved at uddanne mig til integral psykotereapeut på ID Academy.

Impulsen til at købe nyt rammer mig stadig. Det tror jeg altid den vil gøre.  Men jeg går ikke længere med den.

Istedet lytter jeg til den og lader mig guide af den.

For den viser sig altid, når jeg ikke får lyttet indad og fulgt det som dybest set er sandt for mig.