Tema aftener2019-08-26T12:12:14+00:00

Tema aftener

Ca. en gang om måneden inviterer jeg til en temaaften. Hvor du sammen med andre, der også lever med købemani, kan fordybe dig i et tema, der vil være støttende ind i at slippe købemanien.

Aftenen vil typisk være sammensat af øvelser, meditation, refleksion og delinger.

Min intention med de her aftener er at undersøge købemanien – og bringe bevidsthed og lys på meget af det mørke, som ofte er forbundet med en afhængighed. Et mørke, som vi heldigvis kan tranformere til styrke, kraft og heling, når vi tør udforske og møde det nysgerrigt, åbent og nærværende.

Hvorfor arbejde med at slippe købemanien i gruppe:

Købemani er noget vi sjældent taler højt om og mange går rundt med det alene og i det skjulte. Her kan du få lov træde ud af ensomheden og skammen og komme som du er. Det er min erfaring, at det at dele købemanien med andre, som virkelig forstår hvad det handler om, er et vigtigt skridt mod at få den til at slippe.

Næste aften er 3 oktober 2019. Aftenen kommer til, at handle om NEJ’ets kraft. Om hvordan vi kan begynde, at sige NEJ til det, der ikke nærer os og begynde at sige JA, til det virkelig betyder noget for os.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Praktisk:

Tema aftenerne foregår i mit lokale på Nørrebro i København. Kl. 18.30-21
Der vil være kaffe, the og noget sødt.

Pris: 250 kr.

Du tilmelder dig ved at indbetale beløbet enten via mobilepay eller bank.

Åben aften