Loading...
1:1 sessioner2019-09-04T12:50:26+00:00

1:1 session i 60 min.

Pris: 650 kr

 

Eksempler på hvad en session kan indeholde:

Økonomisk overblik

Her tilbyder jeg praktisk og socialfaglig støtte til at du får overblik over din økonomi. Evt. få sat gæld i bero og give dig et overblik over hvad du bruger dine penge på. Hvad der kan skrues ned for. Hvad der nærer dig og hvad der ikke gør. Det giver ofte ro og tryghed at arbejde helt konkret med din måde, at bruge penge på og igennem simple redskaber vil du hurtigt finde veje til at købe mindre. Redskaber der kan støtte dig helt konkret, når du rammes af impulsen til at købe nyt.

Forstå årsagerne til din købemani

Her handler det om at du skal finde ud af hvad du i virkeligheden shopper for. Finde ud hvornår og hvorfor impulsen til at købe nyt rammer dig.. Vi vil gå på opdagelse i hvad der gemmer sig af årsager bag ved dine mange impulskøb. Den viden er rigtig vigtig, hvis du ønsker at stoppe din overshopping.

Slut fred med din købemani

Her vil vi dykke ned i den dybere mening med dit overforbrug – gaven i hvorfor netop du lever med købemani. En undersøgelse af overforbrugets budskaber til dig. Hvad det er for længsler og drømme, som gemmer sig nedenunder. At slutte fred med købemanien er at blive fri af den – at den ikke længere har magten over ens liv. Blive fri af selvbebrejdelser, skam og forkerthedsfølelse. Når du lærer at møde dig selv og din impuls til at købe med accept og nysgerrighed, så vil du også i langt højere grad kunne være med impulsen, uden at gå med den.